HET TEAM

ABOUT

MARIJKE:

Hoi,

Ik ben Marijke. Eigenaar van De Fit Garage en een echt ‘Koudumer beantsje’.

Na jaren lang in het hectisch stadsbestaan van Amsterdam te hebben vertoefd. Inclusief een goedbetaalde toffe baan in de mode, een eigen huis, vriend en kind, je zou zeggen ‘het ideale leven’, kwam ik er achter…. Niets is minder waar!
Ik zat juist, op het dieptepunt van mijn leven. Ik kwam er achter dat ik zwaar ongelukkig was. Ik had mezelf in een jas gestoken die me veel te strak zat. Het was niet de jas van Marijke.

Ik heb rigoureus mijn leven omgegooid.
Na een half jaar bezinning op Bali, m’n 2e thuis, heb ik besloten m’n huis in de Jordaan te verkopen en met dat geld een nieuw leven te beginnen.  Terug in m’n roots en vaste rots, Friesland.
De stadse hectiek, poeha, beton, prikkels, geraas en druk heb ik ingeruild voor rust, gemoedelijkheid, natuur en echte liefde. Voor mezelf!
Ik ben een opleiding begonnen als Fitness instructeur en Personal-trainer en heb een leegstaande garage gehuurd. Daar ben ik begonnen om mensen bij elkaar te krijgen om samen te bewegen op een gezellige laagdrempelige manier.
En met de HIIT trainingen kan ik ook nog mijn passie voor Kickboksen met andere mensen delen. Wat wil je nog meer.

Inmiddels mag ik een prachtig aantal ‘super’ leden tot mijn bestand rekenen en heb ik de beschikking over een fijne nieuwe locatie in Warns met nog meer mogelijkheden.

Mijn levens moto’s?

Zet jezelf op nummer 1!
Volg je hart en onderbuikgevoel.
Wees lief voor jezelf.
Zeg ook eens ‘nee’.
Morgen is alles anders. ..

Weet wat je eet.
Heb lef, schijt & Fuck it!
Creëer je eigen realiteit.
Gooi je haar los.
En…

Blijf bewegen!

Mijn droom is om van De Fit Garage een beoordelingsvrije zone te maken.
Een plek waar we elkaar aanmoedigen en waar je jezelf kan zijn.

Een soort thuis.

 

ABOUT:

KIRSTEN

Als jong meisje begon ik met turnen en de paardensport. Op latere leeftijd combineerde ik de paardensport met hardlopen, CrossFit en fitness.

Door de  paardensport werd ik me  bewust van hoe een (paarden)lijf reageert op voeding, emoties, beweging, stress, medicatie en (ont)spanning. Het was altijd zoeken naar een juiste timing en balans voor goede of betere sportprestaties van mezelf en het paard.

In 2013 ben ik een opleiding Gewichtsconsulente gestart maar door omstandigheden heb ik toen de opleiding niet kunnen afronden. Nu, precies 10 jaar later, ben ik afgestudeerd Voedingsdeskundige.

Mijn visie op voeding en fitheid heeft een holistische benadering. Ik ben van mening dat omgevingsfactoren i.c.m. voeding, medicatie, stress, verzorging, gezondheid en beweging/fitheid het eindresultaat enorm beïnvloeden en bepaalde ziekteprocessen kunnen omkeren. Denk aan hart- en vaatziekten en Diabetes 2.
Anno 2023, een aantal coronajaren later en met onnoemelijk hoog percentage aan mensen die lijden aan een welvaartsziekte (ziekten die ontstaan door ongezonde levenstijl), jeuken mij de handen. Het is tijd om mijn kennis en ervaring op dit gebied te delen en mensen te coachen en mee te nemen in een gezondere levensstijl.
Mijn doel is om degene die gemotiveerd binnenwandelt, jong en fit oud te laten worden.

www.hetvoedingshuys.nl

INSTA: het_voedingshuys