About Me

Hoi,

Ik ben Marijke. Eigenaar van De Fit Garage en een echt ‘Koudumer beantsje’.

Na jaren lang in het hectisch stadsbestaan van Amsterdam te hebben vertoefd. Inclusief een goedbetaalde toffe baan in de mode, een eigen huis, vriend en kind, je zou zeggen ‘het ideale leven’, kwam ik er achter…. Niets is minder waar!
Ik zat juist, op het dieptepunt van mijn leven. Ik kwam er achter dat ik zwaar ongelukkig was. Ik had mezelf in een jas gestoken die me veel te strak zat. Het was niet de jas van Marijke.

Ik heb rigoureus mijn leven omgegooid.
Na een half jaar bezinning op Bali, m’n 2e thuis, heb ik besloten m’n huis in de Jordaan te verkopen en met dat geld een nieuw leven te beginnen.  Terug in m’n roots en vaste rots, Friesland.
De stadse hectiek, poeha, beton, prikkels, geraas en druk heb ik ingeruild voor rust, gemoedelijkheid, natuur en echte liefde. Voor mezelf!
Ik ben een opleiding begonnen als Fitness instructeur en Personal-trainer en heb een leegstaande garage gehuurd. Daar ben ik begonnen om mensen bij elkaar te krijgen om samen te bewegen op een gezellige laagdrempelige manier.
En met de HIIT trainingen kan ik ook nog mijn passie voor Kickboksen met andere mensen delen. Wat wil je nog meer.

Inmiddels mag ik een prachtig aantal ‘super’ leden tot mijn bestand rekenen en heb ik de beschikking over een fijne nieuwe locatie in Warns met nog meer mogelijkheden.

Mijn levens moto’s?

Zet jezelf op nummer 1!
Volg je hart en onderbuikgevoel.
Wees lief voor jezelf.
Zeg ook eens ‘nee’.
Morgen is alles anders. ..

Weet wat je eet.
Heb lef, schijt & Fuck it!
Creëer je eigen realiteit.
Gooi je haar los.
En…

Blijf bewegen!

Mijn droom is om van De Fit Garage een beoordelingsvrije zone te maken.
Een plek waar we elkaar aanmoedigen en waar je jezelf kan zijn.

Een soort thuis.