HET TEAM

#Aboutme

MARIJKE

Ik ben Marijke. Eigenaar van De Fit Garage en een echt ‘Koudumer beantsje’.

Na jaren lang in het hectisch stadsbestaan van Amsterdam te hebben vertoefd. Inclusief een goedbetaalde toffe baan in de mode, een eigen huis, vriend en kind, je zou zeggen ‘het ideale leven’, kwam ik er achter…. Niets is minder waar!
Ik zat juist, op het dieptepunt van mijn leven. Ik kwam er achter dat ik zwaar ongelukkig was. Ik had mezelf in een jas gestoken die me veel te strak zat. Het was niet de jas van Marijke.

Ik heb rigoureus mijn leven omgegooid.
Na een half jaar bezinning op Bali, m’n 2e thuis, heb ik besloten m’n huis in de Jordaan te verkopen en met dat geld een nieuw leven te beginnen.  Terug in m’n roots en vaste rots, Friesland.
De stadse hectiek, poeha, beton, prikkels, geraas en druk heb ik ingeruild voor rust, gemoedelijkheid, natuur en echte liefde. Voor mezelf!
Ik ben een opleiding begonnen als Fitness instructeur en Personal-trainer en heb een leegstaande garage gehuurd. Daar ben ik begonnen om mensen bij elkaar te krijgen om samen te bewegen op een gezellige laagdrempelige manier.
En met de HIIT trainingen kan ik ook nog mijn passie voor Kickboksen met andere mensen delen. Wat wil je nog meer.

Inmiddels mag ik een prachtig aantal ‘super’ leden tot mijn bestand rekenen en heb ik de beschikking over een fijne nieuwe locatie in Warns met nog meer mogelijkheden.

Mijn levens moto’s?

Zet jezelf op nummer 1!
Volg je hart en onderbuikgevoel.
Wees lief voor jezelf.
Zeg ook eens ‘nee’.
Morgen is alles anders. ..

Weet wat je eet.
Heb lef, schijt & Fuck it!
Creëer je eigen realiteit.
Gooi je haar los.
En…

Blijf bewegen!

Mijn droom is om van De Fit Garage een beoordelingsvrije zone te maken.
Een plek waar we elkaar aanmoedigen en waar je jezelf kan zijn.

Een soort thuis.

#Aboutme

Kirsten

Als jong meisje begon ik met turnen en de paardensport. Op latere leeftijd combineerde ik de paardensport met hardlopen, CrossFit en fitness.
Door de paardensport werd ik me bewust van hoe een (paarden)lijf reageert op voeding, emoties, beweging, stress, medicatie en (ont)spanning. Het was altijd zoeken naar een juiste timing en balans voor goede of betere sportprestaties van mezelf en het paard.
In 2013 ben ik een opleiding Gewichtsconsulente gestart maar door omstandigheden heb ik toen de opleiding niet kunnen afronden. Nu, precies 10 jaar later, ben ik afgestudeerd Voedingsdeskundige.
Mijn visie op voeding en fitheid heeft een holistische benadering. Ik ben van mening dat omgevingsfactoren i.c.m. voeding, medicatie, stress, verzorging, gezondheid en beweging/fitheid het eindresultaat enorm beïnvloeden en bepaalde ziekteprocessen kunnen omkeren. Denk aan hart- en vaatziekten en Diabetes 2.
Anno 2023, een aantal coronajaren later en met onnoemelijk hoog percentage aan mensen die lijden aan een welvaartsziekte (ziekten die ontstaan door ongezonde levenstijl), jeuken mij de handen. Het is tijd om mijn kennis en ervaring op dit gebied te delen en mensen te coachen en mee te nemen in een gezondere levensstijl.
Mijn doel is om degene die gemotiveerd binnenwandelt, jong en fit oud te laten worden.

#Aboutme

Cher

Ik ben Cher, geboren in Oudemirdum, heb gestudeerd in Utrecht, werk in een relatie met Amsterdam en woon nu in Warns samen met mijn hond Charlie. De aantrekkingskracht van deze omgeving is te groot, daarom bevind ik mij het liefst hier, tussen de bossen en dichtbij het IJsselmeer.

Als freelance creative creëer ik strategische visuele aantrekkingskracht. Ik balanceer mijn werk in verschillende uitingen, waaronder social media, content creatie en mijn voorliefde voor festival- en eventmanagement.

Thuis deel ik mijn dagen met Charlie en koester ik de onvoorwaardelijke liefde voor mijn twee bejaarde paardjes, die al achttien jaar aan mijn zijde staan.

Sporten geeft mijn leven een extra dosis energie, vooral wanneer de zuidwestenwind strak waait. Dan ben ik te vinden op het water, aan het kitesurfen. Het is mijn manier om mijn vrije geest en liefde voor avontuur tot uiting te brengen. Ook brengt kitesurfen mij op de mooiste plekken ter wereld, zoals Tarifa & Brazilië

Daarnaast ben ik trots om te zeggen dat ik vegan ben, en dit vormt een essentieel onderdeel van mijn levensstijl.

#Aboutme

Ramona

Hallo ik ben Ramona Pietersma, 34 jaar.
Als jong meisje groeide ik op in de sporthal van mijn ouders, waar ik me bezighield met verschillende sportgebieden zoals turnen, dansen, fitness, tai chi en groepslessen. Mijn passie voor sport leidde tot het volgen van het CIOS in Heerenveen en het behalen van certificaten als fitnesstrainer A en B.
In het verleden heb ik al veel danslessen gegeven bij Enjoy Sports. door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in diverse disciplines. Ik heb al aan veel wedstrijden deelgenomen met mijn dansgroepen. Verschillende van mijn teams zijn Fries kampioen geworden en zijn als tweede van Nederland geëindigd. We hebben ook veel grote shows opgevoerd. Deze ervaring heeft me veel gebracht, en ik geniet ervan om nieuwe choreografieën te bedenken. Ik hoop deze passie ook over te kunnen brengen bij de Fit Garage.
Verder ben ik vanwege mijn sportachtergrond in de wereld van tai chi terechtgekomen en heb ik veel tijd doorgebracht in China. Ik heb daar meerdere keren aan wedstrijden deelgenomen en ben zelfs als winnaar geëindigd. Die ervaringen hebben me veel geleerd over zowel de sport als de cultuur daar. Nu kan ik deze waardevolle ervaringen delen met mensen hier in Nederland.